woensdag 28 december 2011

And we have a Winner


 De uitslag van de give away;

Er zitten zoveel mooie berichtjes bij en het is moeilijk kiezen, want iedereen heeft wel iemand naast zich staan die wat extra's verdiend.
Het idee van Yvonne spreekt mij het meest aan, het zou leuk zijn dat er een ketting door blogland gaat. Met iets wat je hebt gekregen en iets wat je gaat weggegeven.

Dus Yvonne als je mij wil mailen, dan stuur ik het pakketje naar je toe!

 

Yvonne zei


Wat een leuk idee!!!! Ik ga nog even goed nadenken aan wie ik wat dan weg zou geven, maar hoogstwaarschijnlijk zet ik het als give away op mijn blog en doe er dan wat leuks bij. Misschien ontstaat er zo wel een ketting van give aways in blogland als de volgende dat ook doet en die daarna ook en....

Voor mensen die hevig teleurgesteld zijn omdat ze niet een eekhoorn om hun nek kunnen hangen, de sieraden zijn ook te koop. Mail me dan even!

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooi idee & wat een geweldige foto's!
  Gefeliciteerd Yvonne!
  xoxox

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi idee van Yvonne, ben benieuwd of en hoe dat dan gaat werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Gefeliciteerd Yvonne.
  Zelf ben ik ook eens zo'n ketting gestart maar het strandde helaas al snel. Ben erg benieuwd of deze wel blijft doorgaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik wil wel een eekhoorntje dus als je mocht interesse hebben voor een swapje of als je denkt dat ik niets heb wat je leuk vindt , meld je even de prijs...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke ideeën! Hoewel er het begin van een give-away van maken waar steeds iets bij komt misschien een beetje raar is. Uiteindelijk krijgt er dan alleen 1 iemand heel erg veel (afhankelijk van hoe lang het doorgaat) en de rest helemaal niks. Dus misschien is een give-away-swap dan toch een beter idee?

  BeantwoordenVerwijderen