zaterdag 3 december 2011

Ik heb gewonnen en geef wat weg!

Ik deed mee met een sinterklaas actie van Love Peace and Joy en tot mijn vreugde ontving ik gisteren een mailtje dat ik had gewonnen!
Oh wat was ik blij.
 Ik mocht zelf een lunchbox en beker uitzoeken .Yuna mocht natuurlijk zelf kiezen.
 Ze koos de egeltjes.
En vandaag ontvingen we de doos al!
Ze zijn in het echt nog veel mooier dan op de foto, en Yuna is zo trots als een pauw met haar nieuwe beker en trommel!

Wat is het toch leuk om te krijgen.
Maar ook om te geven, dus ik dacht dat het wel weer eens tijd werd voor een Give Away!
Wat kun je winnen

Haarschuifjes, een ketting met een eekhoorn en een armband.

Maar wat ik nou leuk zou vinden is dat je iemand anders ook blij maakt met het feit dat je hebt gewonnen.
Dus Ik stuur alle drie dingen naar je toe en jij geeft eentje weer weg.

 Laat even in je reactie weten aan wie je dan wat zou geven.

Je kunt mee doen tot 28 december.

Volgen is leuk maar geen eis.
Net zoals reclame maken voor deze give away!
  Wie weet draag je wel een eekhoorn met kerst

30 opmerkingen:

 1. Ik geef ook graag weg, dus ik doe mee...en ik geef dan iets aan...iemand die het graag wil hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo hallo, wat een leuke give away, maar vooral de gedachte erachter... Super vind ik dat!
  Ik laat Knutselmar van http://ranjameteenrietje.blogspot.com/ Ranja met een Rietje wat uitzoeken omdat ze supertof is, ik haar ken via het net en we heel gezellig met elkaar zijn en om nog veel meer redenen die ik hier neer zet. Maar neem maar van mij aan, ze is een topper!
  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe graag mee! Ik ben fan van de eekhoornketting. De zou op mijn blog een give-away maken voor de armband en er zelf iets kleins bij maken. Zo kunnen er misschien nog extra mensen blij gemaakt worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig setje heeft je dochter uitgezocht! En wat geef je een leuke dingen weg. Ik zou er iets van aan mijn lieve schoonzusje geven en dan mag ze zelf kiezen wat ze wil.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe heel graag mee, maar ben geen armbandenmens dus die zou ik weggeven aan mijn schoonzusje die wel een armbandenmens is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou de armband houden en de ketting weggeven, of aan mijn mama of aan een lieve collega.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. IK wil ook wel meedoen... Zal vanaf 22/12 een muts en sjaaltje weggeven op mijn blog! Als ik die van jouw heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Succes met de giveaway! Leuk idee om iemand iets te laten doorgeven. Spread the love :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. idd is geven even leuk als ontvangen ...dus mocht ik winnen dan gaan de speldjes naar mijn kleindochtertje Iva en met Kerst komt er voor het eerst het schoonzusje van mijn oudste zoon uit Servie hier kerst vieren dus het armbandje zou ik dan aan haar geven, maar het eekhoorntje is mijn vertrouwensdier dus dat zou ik heel graag voor mezelf houden ...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie prijs, leuk die egeltjes! Wij hebben soortgelijke drinkbekers en die bevallen heel erg goed.

  Ik doe ook graag mee met je give away! Leuk idee om weer iets door te geven

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Toen ik de foto zag, en dus voor ik de uitleg las dacht ik al dat ik dat kettingkje met de eekhoorn aan mijn schoonzusje zou geven. Zij is mijn beste vriendin, was mijn bruidsmeisje en is de mooiste meid die ik ken - dus moet ze zeker zo'n prachtig kettingkje hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk idee!!!! Ik ga nog even goed nadenken aan wie ik wat dan weg zou geven, maar hoogstwaarschijnlijk zet ik het als give away op mijn blog en doe er dan wat leuks bij. Misschien ontstaat er zo wel een ketting van give aways in blogland als de volgende dat ook doet en die daarna ook en....

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ooh die eekhoorn zou ik graag dragen met kerst! Superleuke giveaway!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat leuk zeg!ik doe mee omdat ik de ketting met de eekhoorn dan graag aan Sabrina zou willen geven van www.creatiefathome.blogspot.com omdat wij lotgenoten zijn en beiden een engelenmeisje hebben.. en de eekhoorn t symbool is van haar meisje.en ik ken Sabrina nu 6 jaar als ik een eekhoorntje zie dan denk ik aan haar en haar meisje wat t is t symbool van haar meisje. we hebben elkaar nooit ontmoet maar zaten beide bij een mailgroep van lieve engeltjes en daar hebben we elkaar leren kennen en kwamen elkaar ook hier in blogland tegen.De speldjes zou ik geven aan een klein meisje dat ik ken en van wie de haartjes nu weer zo goed gegroeid zijn en dat kindje nu weer beter in haar velletje zit dan een jaar geleden . de speldjes zouden haar blij maken.de armband zou ik misschien houden maar ik ga er over nadenken wie er ook blij van zou worden

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Samen zullen we allesdelen...ik heb al een tijdje internet problemen.....maar gelukkig hij doet het weer even en zie deze give away....ik zou het eekhoorntje weggeven aan mijn vriendin d'r dochter die elke vakantie probeert met haar kindercamera van achter glas een foto van de eekhoorntjes te maken die op het voer af komen die we de avond daarvoor netjes neerleggen...en ach tot verder dan en bruine vlek en bewegend beeld is de kleine meid nog niet gekomen...maar dat mag de pret niet drukken en de ohhhs en aaahs van onze kant ook niet!
  -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Yuna heeft duidelijk smaak. Lunchbox en beker zijn super! Wat een schattige egeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. hai,
  Ik doe graag mee an je give-away. Ik zal ook een linkje op mijn blog zetten.

  liefs flo

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lieve Arnika,

  Met liefde draag ik je "dear" ketting. Het lieve egeltje is ook een schatje.. mijn dochter heeft de twinkel al in haar ogen.

  Lieve groet,

  Roza

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Nou zeg wat leuk, ik heb precies zo'n actie gedaan! ik won bij Knoopjes en wilde meteen zelf ook wat weggeven. Bij dezen, doe ik heel graag mee, wat ene mooie spulletjes, ik maak erg graag kans.. en dan zal ik ook vast nadenken over wat ík dan weer ga weggeven.. mocht ik de gelukkige zijn;-) Krijgen is te gek, weggeven ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een zeer mooie blog! Het is de eerste maal dat ik hier kom. Maar de reclame voor je give away werkt ... En wat won je een mooi egeltjes setje!! Graag doen we mee met je give away! Zelf ben ik weg van de speldjes en denk dat ik het eekhoorntje weer zou wegschenken samen met een ander cadeautje.

  Veel succes en tot gauw,
  Mira

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een mooi setje!!!! Ik volg je via feedly :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat en mooie give away en zo'n mooie foto's op je blog. Ik ben je gaan volgen.

  Mocht ik winnen, dan geef ik de armband aan mijn zus M., want zij heeft het niet breed en dat zou haar veel plezier doen; het kettinkje geef ik aan mijn andere zus, want zij heeft zo'n verschrikkelijk zwaar jaar achter de rug en de speldjes zou ik voor mezelf houden (allez, voor de dochter)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. op de valreep wil ik ook nog even meedoen. Ik zou dan Mamanon kiezen van http://madeby-manon.blogspot.com/ omdat ik het weer zo lief van haar vond dat zij mij heeft uigekozen :) Ze is gewoon een heel lief blog/mailvriendinnetje van me!!!!

  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dit vind ik echt leuk, een give-away waar je weer een deel van weg moet geven. Goed plan.
  Als ik zou winnen, dan zou ik de speldjes aan mijn dochter geven en de ketting aan de vriendin van mijn zoon. De armband zou ik dan zelf houden.
  Ik ga gauw reclame voor je maken en dan duimen natuurlijk....
  Groetjes, Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik doe mee en zou aan mimi, die mijn eerste volgertje was enkele maanden terug, de armband geven en zelf nog een extra verrassingkje toevoegen...

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat leuk! Die ketting is super schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Geweldig, wat een leuk pakketje! Ik zou de ketting heel graag zelf bijhouden, maar denk dat mijn zusje er ook heel blij mee zou zijn, dus ik zou haar die waarschijnlijk geven. (met pijn in het hart, maar zusterliefde boven alles ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Een heel leuke opdracht bij je give-away ! Ik zou de armband aan mijn metekind geven, de schuifspeldjes aan mijn dochters en het eekhoorntje zelf houden. Als de armband met een elastiek is, want mijn metekind heeft nogal zware polsen en past niet zomaar in elke vaste armband. Moest ze er niet inpassen, dan krijgt ze de eekhoorn in plaats van de armband...

  BeantwoordenVerwijderen
 29. superleuk idee!
  ik vind ALLES mooi :) dus zou mijn twin zelf laten kiezen wat ze graag wil uit het pakketje. gezien zij dezelfde smaak heeft, zou ze het ook super vinden ;)
  ik zal ook is beginnen denken over een give-away, binnenkort bestaat mijn blogje 1 jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Oh, kijk, hierreageer ik natuurlijk op. Ik ben dol op weggeven maar ook dol op je creaties.
  Ik zou het kettinkje met eekhoorn zelf houden. Zo leuk!
  De haarspeldjes vind ik leuk voor iemand met donker haar. Dus die gaan ongetwijfeld naar Marije, een oude vriendin die ik te langniet gezien heb. Ik moet haar nog een kopie van een brownie-recept geven dat ooit van haarzelf was. Doe ik het mooi ingepakt met deze speldjes.
  De armband zou ik aan een Ndere vriendin geven die in Groningen woont. Zij is een armband draagster. Deze passen er ongetwijfeld goed tussen. Ook leuk bij een spijkerbroek.
  Als dank voeg ik een eigen kadootje toe en geef het idee door op mijn blog. Pay it forward, zoals jij hebt gedaan. Zo'n leuk idee.

  BeantwoordenVerwijderen