vrijdag 27 april 2012

Deze week 21 wekenIk zat niet zo lekker in mijn vel deze week.. Dan probeer je jezelf wat op te vrolijken, met lekkere dingenHelaas vind ik de zwangerschap vaak zwaar.  Vooral door de vele klachten die dit met zich mee brengt.


Dus probeer ik het wat rustiger aan te doen..

En te genieten van  mijn mooie kinderen7 opmerkingen:

 1. Dat ziet er wel heel lekker uit!!

  Ik hoop dat je je gauw weer 'lichter' voelt...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woohoo over de helft! Ik voel helemaal met je mee. Maar nu Elke geboren is voel ik mij weer 100x beter. (Wist niet meer hoe het was om te kunnen bukken, gewoon sokken aan te kunnen doen en vooral niet meer hoe het is om zonder dutje de dag door te komen! En dat met de gebroken nachten :)). Lekker niksen, is heel goed voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zwanger zijn van je derde, dat is topsport! Hoop dat je er toch een beetje van kan genieten, het is een bijzondere tijd in je leven. Het lijkt nog maar zo kort geleden dat ik zwanger was van mijn derde...maar dat is toch al ruim 14 jaar geleden...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dat was leuk thuis komen vandaag!! (tot 21.00 gewerkt en dus best moe hihi)Wat een fijne dingetjes kreeg ik van jou!!
  Helemaal blij mee!!
  Bedankt!!
  (en een beetje geluk kan ik op dit moment wel gebruiken,dus dat komt goed uit haha)

  Jij veel sterkte en toch ook een beetje plezier met de 2e helft(en laat je maar lekker verwennen of doe het idd zelf,ook altijd fijn)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zwanger zijn is ook gewoon zwaar. Voor de meesten onder ons dan. Jezelf verwennen en het rustig aan doen is een heel goed medicijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Idd je zelf lekker pamperen!!! Je hebt een prachtig buikje trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel goed dat je jezelf verwend!! Verdienen wij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen