maandag 2 april 2012

@ the sunday market

Gisteren reden we samen naar Amsterdam, om toch maar eens te gaan kijken op de Sunday Market, en wauw, wat een leuke  kraampjes, wat een kleuren en wat een lieve mensen.
We kochten veel, de spuugdoekjes kocht ik bij Ingrid, en wat was het leuk om haar te ontmoeten na al die keren dat ik haar virtueel sprak. Wat een lief en warm mens.Een shirtje voor NunoEn natuurlijk appeltaart,  om deze dag te vieren!

8 opmerkingen:

 1. Dat ziet er supergezellig uit zo met die appeltaart. Mooie aankopen heb je gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En een leuke dag en mooie schatten gevonden. Waar kan ik dat shirtje vinden? Erg, erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het shirtje is van Ietje Company, ze heeft wel een website

   Verwijderen
 3. Ik vond het ook zó gezellig om met jou naar het Amsterdamsche te gaan. Een dag met een gouden randje. Het was de (gezellige maar lange) autorit meer dan de moeite waard! Ik blog er vandaag vast ook nog wel over.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi! Dat ziet er gezellig uit! 'k Moet er ook maar eens naar toe.. geloof ik!! Ik vind je shirtje wel errug leuk zeg!! ♥groetjes! Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me ook zo leuk, die Sunday market. Een aanrader dus?! Leuke dingen heb je gekocht en he, ik spot ook nog een heerlijke Tony Chocolonely reep, Lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die appel (of moet ik zeggen klokhuis) is superleuk. Weet je of dat ergens online te krijgen is?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik weet het echt niet meer, ik had geen kaartje erbij. Het stomme is dat ik haar ken van Holy stitch, maar haar naam? Geen idee....

   Verwijderen