donderdag 15 november 2012

Sieraden 2

Overal ligt rommel,
Plaatjes, boekjes, vooral de Flow
En daaruit voort komt dit, een hele nieuwe serie glashangers.
 
 
 
We hebben het over een webshop, zou dat iets zijn, en wat als het niets word...
Zitten er risico's aan, en hoe zit het met je inkomsten belasting???
Veel vragen dus.
Tot nu toe inversteer ik meer dan dat ik er aan verdien. Maar ja hoe pak je zo iets aan...als er tips zijn, dan hoor ik het graag. 
 

 
 

 
 

8 opmerkingen:

 1. Wauwiieee!!
  Heb geen tips. Maar wat maak je toch mooie dingen!! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige hangers! Ik speel zelf ook wel eens met de gedachte om een webshop te beginnen (zou ik overigens wel mijn productie wat op moeten schroeven en niet alles meteen weg geven haha) maar ik blijf ook een beetje steken op het belasting-gedeelte... Maar bij de Kamer van Koophandel kunnen ze je misschien wel helpen? Die heb ik overigens zelf ook nog niet bezocht maar een paar jaar geleden heb ik me daar ingeschreven en weet dat je er enorm veel info kunt krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn het prachtige hangers, die ovale met vogeltje ooit bij jou gekocht heb ik bijna iedere dag om. Zou wel wat van de kleintjes willen kopen, vogeltjes of hertjes. Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Wat zijn ze mooi!!
  Ik heb geen tips voor je, maar je zou readkapke eens kunnen vragen, die is nog maar pas geleden een webshop begonnen. Maar je kan ook denken aan een Etsy shop.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind ze zó magisch, je hangers! Heb je inmiddels al wat goede tips binnen of zelf uitgevonden?
  Zou graag willen brainstormen (wil nl zelf ook wel graag beginnen!) Mocht je interesse hebben, studiosterrenstorm@gmail.com, dan hoor ik het graag. Iig veel succes en vooral plezier met je mooie ontwerpen (en gefeliciteerd met je dawanda winkeltje ;) )
  Warme Groeten, Kim

  BeantwoordenVerwijderen