dinsdag 22 april 2014

even niets

Meelezers weten wel dat het even niet zo lekker loopt. 
Dat ik me een beetje uit het veld geslagen voel. 
De stress en drukte hebben zijn tol geijsd,
 dus ben ik verplicht nu een tijdje thuis.
En dat vind ik best wel lastig.

Ik probeer leuke dingen te doen, 
de schoonheid te blijven zien. 
En niet gehaast door te rennen 
maar wat meer in het hier en nu te zijn. 

gelukkig maakt Linus veel goed, 
daar moet ik regelmatig om glimlachten. 


 
 
 
 
 Op instagram had ik opeens 500 volgers, 
het volgende pakketje geef ik daarom daar weg.
Je kan me daar ook als puur arnika vinden, 
als je dat leuk vind natuurlijk.

8 opmerkingen:

 1. Je hebt prachtige kids en ik hoop dat je weer snel in je oude vaarwater zit!Take your time en zorg vooral goed voor jezelf! ;-)Ik vind het een prachtpakketje wat je weg geeft,dus ja ik waag graag een kansje hierop ;-).Zowel je blog als je Instagram zijn gewoon leuk om te volgen,dus dat volgersaantal verbaasd me niks!

  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He bah, je schreef het idd al eerder. Veel sterkte en ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rustig aan Arnika en lekker gaan wandelen, veel wandelen, dat helpt om je hoofd leeg te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je lieve kindjes je nog kunnen laten glimlachen. Wat een zege die prachtige kinderen dat iz zo mooi. Ik hoop dat je kunt genieten van de kleine mooie dingen. Gewoon alleen in het nu kunt zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wou net hetzelfde zeggen als WOLfje: wandelen maakt bij mij mijn hoofd leeg. Daarnet maakte ik een fietstochtje, helemaal alleen, en zomaar uit het niets ben ik een lief eekhoorntje en een hertje tegengekomen. Zulke dingen maken mijn dag goed. Geniet van kleine dingen, las genoeg tijd voor jezelf in en hopelijk ben je snel weer de oude.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zoals de mensen hier boven wil ook ik je zeggen. Kijk naar de kleine gelukt momentjes. Ik schrijf ze elke dag op dat helpt me echt. Ook ik zit er op dit moment doorheen maar hou me vast aan de kleine en mooie dingen die ik tegenkom. Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Och meis.. Fijn dat je toch de schoonheid van bv je kinderen kan zien. Het zijn de kleine dingen... We zouden jou eigenlijk een cheer-up pakketje moeten geven! Houd vertrouwen, het komt goed :) En...ik doe graag mee ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is misschien lastig dat je nu even thuis zit,maar ook 'dapper', je staat nu stil om eens rustig om je heen te kijken. Steeds meer mooie dingen te zien en verder te gaan op een manier die je uiteindelijk alleen maar energie op zal leveren. Dat gaat misschien niet zo snel als je zou willen, probeer jezelf daarbij neer te leggen en het van dag tot dag te bekijken. Veel kracht en succes!
  Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen