dinsdag 17 maart 2015

Alleen

Hoe vaak zijn jullie alleen, en dan bedoel ik echt alleen?
Ik niet zo vaak. Sinds de kinderen ouder worden, en mijn lief en ik beiden bij huis zijn zijn de alleen momenten zeldzaam.
En eigenlijk hebben we het goed samen, niet veel gedoe, en best gezellig met elkaar. 
Toen de kinderen klein waren was mijn lief heel vaak aan het werk, toen was ik vaak wel alleen. 
En toen vond ik het ook niet altijd fijn hoor, na vier avonden op de bank. Ik werkte ook veel dus we waren vaak zonder elkaar. 

De lente komt er aan, dat maakt het dat we weer vaker gaan fietsen. In de winter kan ik dat niet, dan vind ik het te koud, en te veel gedoe. Maar nu het zonnetje er weer bij komt fietsen we weer naar school. Ik breng dan 's morgens de kinderen heen, en fiets ALLEEN naar huis. Soms maak ik een klein ommetje, het ligt aan het weer, of aan mijn overdenkingen. En de afgelopen weken fiets ik dan langs de rand van het bos,nog aan de kant van de drukke stad. En dan hoor ik een hoop kabaal. Helemaal in de topjes van de hoge dennenbomen zitten nesten vol Reigers, ik wist niet dat ze zo hoog hun nesten hadden. 
Ze hebben veel onderling overleg en maken hun nesten steeds mooier want ze vliegen af en aan met takjes in hun snavel...eerder takken denk ik. Ik vermoed dat er kleintjes zijn, maar ik kan het niet goed zien, ze zitten goed verstopt.


Vanmorgen dacht ik er aan om mijn camera mee te nemen. Om eens kijken of ik er eentje in actie kan vangen.
8 opmerkingen:

 1. Wow mooi.... soms even alleen zijn heeft ook zo z´n voordelen (kan je even lekker de tijd nemen voor het maken van prachtige foto´s)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben altijd alleen als Puber op school is, of op bed ligt. En dat al een aantal jaren. Ik vind het niet erg. Maar soms, heel soms, dan lijkt het me wel weer leuk om dingen te delen met een mannelijk persoon. Ik kan goed alleen zijn. Maar soms heb ik er de balen van en dan zoek ik mijn vrienden en familie op. Die er altijd voor me zijn. Alleen ben ik wel, eenzaam zeer zeker niet...
  Prachtige foto's weer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een geweldige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write again very soon!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips on this review.

  BeantwoordenVerwijderen